Krakiel Forlag

v/Andreas Vaa Bermann
SØNDRE GATE 10
N-0550 OSLO, NORGE
e-post: post@krakielforlag.no
Telefon: (+47) 90 08 16 41

Forlaget foretrekker henvendelser via e-post.
www.krakielforlag.no

Krakiel forlag er underlagt dAVB AS (Org. nr. NO 990 623 686 MVA)
Bank: Fokus Bank kontonr. 86011757415

Bakgrunn og innhold

Krakiel Forlag er etablert i 2006 for å forestå utvalgte prosjekter og utgivelser.
I forbindelse med prosjekter innhentes ekstern ekspertise når dette finnes nødvendig, for å sikre god kvalitet og godt innhold.

Utgivelsene og prosjekter har ikke en definert spesifikk profil som inkluderer eller ekskluderer prosjekter. Utgangspunktet er at forlaget finner det formålstjenlig å utgi en publikasjon, til spredning av det kulturelle, intellektuelle eller kunstneriske. Forlagets ambisjon er å bidra til samfunnsdebatt og -innhold gjennom sosialt, litterært og kulturelt engasjement.

Krakiel Forlag har foreløpig ingen stor administrasjon eller heltidsansatte, men er så langt kjent for imøtekomme og gjennomføre de fleste relevante utfordringer og oppgaver tilfredsstillende.

Holdning

Krakiel Forlag har som holdning at papir som benyttes i utgivelsene skal komme fra skog hvor det stilles krav om at skogdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen.

Forlegger

Andreas Vaa Bermann

THE SUNDAY TIMES (LONDON) om "OM BULLSHIT"

« Jeg må si; les den umiddelbart. - Nydelig skrevet, klar, ironisk og dyptgripende er det en modell for det filosofi kan og burde gjøre. Den er et lite og sterkt provoserende mesterstykke. Og jeg bullshitter deg ikke.»SAN FRANCISCO CHRONICLE

"Om bullshit tilbyr en stramt fokusert, avslørende kritikk av et politisk og kulturelt klima som kan ses som direkte fuktig dryppende av løgnaktighet, forvirring, utflukter og illusjon."'Fordervelsens Lakeier' av Bobby Peruz er i handelen.

Sagt om boka; ...ny genre, friskt Pust, page-turner, Som et hestespark I solar plexus...kjøp den i en bokhandel eller på nettet. Snart kommer de første anmeldelsene.