Bøker og forfattere | Bestilling | Presse | Om Krakiel ForlagJeg ønsker å bestille:
Om Bullshit    (99,-)
0,00
Fordervelsens lakeier    (99,-)
0,00
TOTAL
0,00


For- og Etternavn
Adresse, postnummer og sted
Epost
Kommentar

Husk å oppgi fullstendig postadresse. Vi ekspederer vanligvis din bokbestilling i løpet av to dager. Faktura vedlegges forsendelsen, med betalingsfrist på 20 dager fra fakturadato. Ved bestilling av 5 eller flere bøker gis det en rabatt på 10%. Om større bestillinger bør man henvende seg til forlaget. Alle bestillinger på Krakielforlag.no sendes kostnadsfritt innen Norge. (Ellers i Norden er porto- og ekspedisjonsgebyret kroner 50,-. og til det øvrige Europa kroner 60,-.) Ekspedering utenfor Europa kun etter nærmere avtale.

Bøkene sendes som A- eller B- post, avhengig av størrelse og behov.

Du kan bestille bøker ved å fylle ut bestillingsseddelen ved å klikke på BESTILL-knappen på forsiden, eller ved å sende en epost til post@krakielforlag.no (Husk å oppgi fullstendig postadresse.)

Harry G. Frankfurt gjestet Litteraturfestivalen i Lillehammer 28. mai 09. Krakiel Forlag bistod med gjennomføringen av samtalen om sannhet og bullshit mellom ham og filosof Lars Fr. H. Svendsen.

Den norske oversettelsen av "Om bullshit" har fått en masse god omtale!
Se våre pressesider!

OM BULLSHIT:
« Jeg må si; les den umiddelbart. - Nydelig skrevet, klar, ironisk og dyptgripende er det en modell for det filosofi kan og burde gjøre. Den er et lite og sterkt provoserende mesterstykke. Og jeg bullshitter deg ikke.»
THE SUNDAY TIMES
(LONDON)

« Om bullshit tilbyr en stramt fokusert, avslørende kritikk av et politisk og kulturelt klima som kan ses som direkte fuktig dryppende av løgnaktighet, forvirring, utflukter og illusjon.»
SAN FRANCISCO CHRONICLE.

Fordervelsens lakeier runder salgsforventningene!

Kritikk av 'Fordervelsens Lakeier' i Dagbladet 21. april av Cathrine Krøger.

'Fordervelsens Lakeier' av Bobby Peruz er i handelen. Sagt om boka; ...ny genre, friskt Pust, page-turner, Som et hestespark I solar plexus...kjøp den i en bokhandel eller på nettet. Snart kommer de første anmeldelsene.

'Fordervelsens lakeier' og Bobby Peruz samlet over 100 mennesker til lansering på Cafe Stenersen 5. desember.

KRAKIEL FORLAG
post@krakielforlag.no | telefon: (+47) 900 81 641